Συμμετοχή του Ομίλου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας «Προωθώντας την Καινοτομία 2024»

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ομίλου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, STEAM και Physical Computing του σχολείου μας συμμετείχαν την Πέμπτη 18 Απριλίου στο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας «Προωθώντας την Καινοτομία 2024».

Το φεστιβάλ, το οποίο έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, συνδιοργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, το Μεταπτυχιακό ΔΙ.Φ.Ε.Τ. του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ., το τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε., τον Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) και τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) της Αργολίδας, της Δράμας, του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, της Ηλιούπολης Αττικής, της Λακωνίας, της Πέλλας, ενώ είχε και την υποστήριξη της ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε. και του Δήμου Πέλλας.

Η ομάδα του σχολείου μας, συνοδεία του προπονητή και υπεύθυνου του ομίλου Κωνσταντίνου Δελησταύρου, παρουσίασε την εργασία με τίτλο «Αυτοματισμοί Λιμένων» στο αμφιθέατρο του κέντρου, και πραγματοποίησαν επίδειξη της λειτουργίας της στο φουαγιέ.

Η απονομή των επαίνων συμμετοχής έγινε την Τετάρτη 24 Απριλίου από την κυρία Βούλα Πατουλίδου, χρυσή Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στον χώρο του σχολείου στο πλαίσιο της 4ης Ολυμπιακής Εβδομάδας. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και την άψογη υποστήριξη της δουλειάς τους.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Υπεύθυνος του Ομίλου εύχονται από καρδιάς Καλή Πρόοδο και πάντα επιτυχίες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *