Βράβευση του σχολείου σε μαθητικό διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ1 Τάξης βραβεύτηκαν για την 3η θέση που κατέκτησαν την περσινή χρονιά στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Παραμυθιού, στην κατηγορία Α’ και Β’ Τάξης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ1 παραβρέθηκαν στο Καραπάνστειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων για την τελετή βράβευσης συνοδεία των εκπαιδευτικών Ουρομίδου Αλίκης και Χρυσικού Σωτηρίας, οι οποίες συμμετείχαν στην υλοποίηση του προγράμματος και συνετέλεσαν στην επιμέλεια και την εικονογράφηση του παραμυθιού κατά την έκδοσή του την περσινή χρονιά. Την εκδήλωση ομόρφυναν οι αφηγήσεις και οι παρουσιάσεις των βραβευμένων σχολείων από όλη την Ελλάδα.

Στο ‘δικό μας’ παραμύθι με τίτλο “Μια μαγική λέξη… ίσως σώσει τη ΓΗ”, οι αφηγητές είναι τα παιδιά-ήρωες του παραμυθιού, τα οποία ενεργούν με ένα κοινό όνειρο, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!
Την αφήγηση του έργου εμπλούτισαν οι ζωγραφιές των μαθητών και των μαθητριών που χρησιμοποιήθηκαν για την εικονογράφηση του. Το παραμύθι περιλήφθηκε στον συλλογικό τόμο ο οποίος εκδόθηκε με τα βραβευμένα έργα του διαγωνισμού.

Την απονομή των βραβείων έκαναν ο αντιδήμαρχος παιδείας Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης κος Γυμνόπουλος Κοσμάς, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κα Ευαγγελία Μπούτσκου, καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών υποστήριξης της διοργάνωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *