Επίσκεψη σε συνεργαζόμενο σχολείο του προγράμματος eTwinning

Μαθητές και μαθήτριες της Στ’ Τάξης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους συνεργάτες τους στο Έργο eTwinning STEAM Μission: From the Earth to the Moon.

Τα παιδιά ταξίδεψαν στη Σλοβενία και επισκέφτηκαν το σχολείο Osnovna šola Karla Destovnika – Kajuha στη Λουμπλιάνα, όπου συνάντησαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της συνεργαζόμενης τάξης και πήραν μέρος σε κοινές δραστηριότητες. Κατα τη διάρκεια της επίσκεψης, ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, παρακολούθησαν μαθήματα, έκαναν διάλειμμα και συνομίλησαν με τα υπόλοιπα παιδιά στην αυλή, και γυμνάστηκαν στα εντυπωσιακά κλειστά γυμναστήρια του σχολείου.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα ερμάρια που υπάρχουν για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, η αλλαγή υποδημάτων στο εσωτερικό του σχολείου, και ο χώρος της τραπεζαρίας, όπου έφαγαν μεσημεριανό μαζί με τους φίλους και τις φίλες της συνεργαζόμενης τάξης.

Κατά την παραμονή τους στη Σλοβενία, τα παιδιά είχαν επιπλέον την ευκαιρία να επισκεφτούν και να θαυμάσουν αξιοθέατα της Λουμπλιάνας και της ευρύτερης περιοχής, να γνωρίσουν τα βασικά στοιχεία της καθημερινότητας των πολιτών της και να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα.

Φεύγοντας έδωσαν την υπόσχεση οτι θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τους δεσμούς με τα παιδιά στο σχολείο υποδοχής, παράλληλα και ανεξάρτητα από τις δραστηριότητες eTwinning και επιδιώκοντας την επικοινωνία με κάθε πρόσφορο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *