Εσπερίδα ενημέρωσης και διάχυσης των αποτελεσμάτων Erasmus+

Την Τρίτη 23 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα ενημέρωσης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του Σχεδίου Erasmus+ 2021-1-EL01-KA122-SCH-000030697 «Ανάπτυξη δεξιοτήτων με στόχο την περιβαλλοντική βιωσιμότητα μέσω της Αστρονομίας», το οποίο ολοκλήρωσε το σχολείο μας την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του 34ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, με ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο, η οποία στάλθηκε μέσω της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης σε όλα τα σχολεία.

Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στις κινητικότητες μίλησαν για την εμπειρία τους και παρουσίασαν διεξοδικά τους τρόπους ενσωμάτωσης των μαθησιακών αποτελεσμάτων στην καθημερινή τους πρακτική.

Οι γονείς του σχολείου μας που παρακολούθησαν την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τον αντίκτυπο της αξιοποίησης των αποτελεσμάτων στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σύλλογο Διδασκόντων του 34ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση της αίθουσας.

Μπορείτε στη συνέχεια να δείτε υλικό από τις παρουσιάσεις των εκπαιδευτικών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *