Απονομή βραβείων για τον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Φιλαναγνωσίας

Την εβδομάδα από τις 23 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες παρουσίασαν τις δημιουργίες τους για τον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Φιλαναγνωσίας που διοργάνωσε το σχολείο μας.

Σκοπός της δράσης ήταν η ενίσχυση της φιλαναγνωσίας και η προώθηση του θεσμού της δανειστικής βιβλιοθήκης, αλλά και η ανάδειξη των ιδιαίτερων κλίσεων των μαθητών και των μαθητριών.

Α1 Ι.Κ.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν μεγάλη και όλα τα παιδιά δημιούργησαν ευφάνταστα έργα με μεράκι. Κατασκευές από διάφορα υλικά, αφίσες και ζωγραφιές που συνοψίζουν την κεντρική ιδέα των βιβλίων, εικονοβιβλία, κείμενα αφηγήσεων αλλά και ψηφιακά έργα με άφθονη δημιουργική φαντασία κατέπληξαν την κριτική επιτροπή.

Στ2 Μ.Χ.

Κατά την παρουσίαση, οι τάξεις είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις δημιουργίες με αναφορά στα κριτήρια βράβευσης που τέθηκαν από την κριτική επιτροπή, μετατρέποντας τη διαδικασία σε μια ουσιαστική εμπειρία μάθησης και καλλιέργειας κοινωνικών και γνωστικών δεξιοτήτων.

Β1 Ρ.Λ.

Συνολικά απονεμήθηκαν (πόσα?) βραβεία για δημιουργίες που αφορούν ελληνόγλωσσα λογοτεχνικά βιβλία και (πόσα?) βραβεία για τα ξενόγλωσσα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, και ιδιαίτερα στους βραβευθέντες μαθητές και τις βραβευθείσες μαθήτριες, που τίμησαν τον διαγωνισμό με τη συμμετοχή τους και τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από τις παρουσιάσεις στην τάξη του Α2, φωτογραφίες από τις δημιουργίες και τα ψηφιακά έργα που κατατέθηκαν.Ε1 Δ.Δ.

A2 A.Τ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *