Συμμετοχή του σχολείου στη δράση “Καινοτόμα Σχολεία”

Το σχολείο μας συμμετέχει στη δράση “Καινοτόμα Σχολεία” της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), η οποία στοχεύει στην αναβάθμιση του συνολικού έργου των σχολικών μονάδων καθώς και στην επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων μέσω της ενεργού συμμετοχής τους σε μία ευρύτερη Κοινότητα Μάθησης όλων των Εκπαιδευτικών.

Με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών μας στη δράση, διασφαλίζουμε:

  • την ελεύθερη πρόσβαση στο υλικό επιμορφωτικών σεμιναρίων που έχουν υλοποιηθεί προγενέστερα από την ΕΕΠΕΚ, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας,
  • τη συμμετοχή σε φόρουμ συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών σχετικά με διάφορες θεματικές περιοχές,
  • την ελεύθερη πρόσβαση στο Διεθνές Περιοδικό: International Journal of Educational Innovation και στα Πρακτικά Ετήσιων Διεθνών Συνεδρίων της ΕΕΠΕΚ.

Εκπαιδευτικοί του σχολείου μας έχουν ήδη συμβάλει στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και τη διάχυση των αποτελεσμάτων της εφαρμογής καινοτομιών, με τη συμμετοχή τους σε Διεθνή Συνέδρια της ΕΕΠΕΚ και τη δημοσίευση εργασιών του στα Πρακτικά.

Η συμμετοχή στα “Καινοτόμα Σχολεία” θα συμβάλει στην περαιτέρω επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *