Βραβείο “Αριστεία στην Εκπαίδευση – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ” για τον Όμιλο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός κ. Κωνσταντίνος Δελησταύρου του Ομίλου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, STEAM και Physical Computing του σχολείου μας παρέλαβαν το Βραβείο “Αριστεία στην Εκπαίδευση – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ” για το έργο «Υποστήριξη ΑμΕΑ με προβλήματα όρασης» το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη σχολική χρονιά 2022-2023.

Το βραβείο απονέμεται από το ΝΟΗΣΙΣ σε έργα σχολείων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα οποία ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά για την καινοτομίας τους. Η απονομή του ειδικού βραβείου μαθητικής καινοτομίας για το έργο του ομίλου μας πραγματοποιήθηκε κατά την τελετή έναρξης του 16ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, από την κυρία Στυλιανή Μπεζεργιάννη, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Με την επιστροφή τους στο σχολείο, τα παιδιά του ομίλου συμμετείχαν σε μια ακόμα εκδήλωση βράβευσης για το έργο τους, αυτήν τη φορά απο τη σχολική μας κοινότητα!

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός αισθάνονται μεγάλη τιμή για τη βράβευση και την επάξια εκπροσώπηση του σχολείου μας, ενώ δεσμεύονται να συνεχίσουν με ανάλογες προσπάθειες τις σπουδές τους και το εκπαιδευτικό τους έργο αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *