Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο σχολείο μας

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέφτηκε το σχολείο μας κατά την περιοδεία της σε σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωσή της για τα καινοτόμα προγράμματα που υλοποιεί το σχολείο μας, τόσο στο πλαίσιο της διδασκαλίας των γνωστικών αντικειμένων όσο και στο πλαίσιο των Ομίλων Αριστείας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας. Με αυτόν τον σκοπό, παρακολούθησε την παρουσίαση του project στο οποίο δούλεψαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ομίλου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και STEM με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Κώστα Δελησταύρου, και συζήτησε μαζί τους για το περιεχόμενο του Ομίλου.

Πέραν αυτών, η Υφυπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου, όπου και συνομίλησε με τις εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευτικούς, και παρακολούθησε την εκτέλεση τραγουδιών και παραδοσιακών χορών τα οποία ετοίμασαν τα παιδιά με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Όλγας Σαββίδου και Σωτηρία Χρυσικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *