Συμμετοχή του σχολείου μας στις Erasmus Days 2022

Για 2η συνεχή χρονιά το σχολείο μας συμμετέχει στις Ημέρες Erasmus!

Στο πλαίσιο της δράσης, έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις ενημέρωσης και διάχυσης των αποτελεσμάτων της ως τώρα υλοποίησης του Σχεδίου 2021-1-EL01-KA122-SCH-000030697 “Ανάπτυξη δεξιοτήτων με στόχο την περιβαλλοντική βιωσιμότητα μέσω της Αστρονομίας“.

Περισσότερες πληροφορίες για το Σχέδιο, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Συγκεκριμένα, το σχολείο μας θα συμμετέχει με την ανάρτηση δύο παρουσιάσεων και την υλοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης αναφορικά με την 1η κινητικότητα των εκπαιδευτικών μας στο διεθνές θερινό σχολείο «Αστρονομική Εκπαιδευτική Περιπέτεια στις Κανάριους Νήσους» με θέμα την αξιοποίηση της Αστρονομίας για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης.

Εκτός από τη μεταφορά των εμπειριών και των μαθησιακών αποτελεσμάτων της κινητικότητες, οι εκπαιδευτικοί θα παρουσιάσουν την πλατφόρμα STEAMing Astronomy, η οποία αναπτύχθηκε για να συνδράμει στη διάχυση των αποτελεσμάτων της κινητικότητας.

Ευελπιστούμε ότι με τη συνεχή παρουσία μας στις Ημέρες Erasmus θα συντελέσουμε στη διάδοση των πολλών πλεονεκτημάτων και των σημαντικών ευκαιριών που παρέχει το Πρόγραμμα Erasmus+ για τη Σχολική Εκπαίδευση.

Παρακολουθήστε τις Ημέρες Erasmus στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης #ErasmusPlusIKY, #ErasmusPlusGreece, #ErasmusPlus, #ΣυνεχίζουμεErasmus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *