1ο Βραβείο στον αγγλόφωνο διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής “ΔΕΛΑΣΑΛ”

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας ανακοινώνουμε ότι η συγγραφική ομάδα του Στ2 Ολοήμερου έλαβε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία SHORT STORY στον 8ο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με θέμα “Twenty years from now …”.

Η ομάδα, αποτελούμενη από τις Σοφία Μαρκοπούλου, Νεφέλη Παλαιοπούλου, Φάνια Παπαπασχάλη, Βασιλική Πλατή, Ερασμία Σδούκου και Νίνα Χαρισιάδου, εργάστηκε συλλογικά για τη δημιουργία της ιστορία με τίτλο “A Letter to my Future Self“. Τα παιδιά έβαλαν τη φαντασία και το μεράκι τους, και διοχέτευσαν τους προβληματισμούς τους υιοθετώντας μια ενεργή κριτική προσέγγιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων που τα απασχολούν.

Η ιστορία τους, η οποία διακρίθηκε ανάμεσα σε 168 συμμετοχές, βραβεύτηκε ως η καλύτερη στην κατηγορία της από τρεις φυσικούς ομιλητές της Αγγλικής: την κ. Katie Quartano Βρετανίδα καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, κάτοχο του διεθνώς αναγνωρισμένου βραβείου του Βρετανικού Συμβουλίου για καινοτομία στην διδασκαλία, την κ. Elizabeth Scott, Βρετανίδα εκπαιδευτικό και τον κ. Don Schofield, Αμερικανό εκπαιδευτικό και ποιητή.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Μυρτώ Νεράντζη

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τις οικογένειές τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *