Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση “Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο για παιδιά”

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Πρόληψης  και Διαχείρισης Κρίσεων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής  Μακεδονίας και το Τμήμα Αντιπεριφέρειας Ψηφιακής Διακυβέρνησης διοργανώνει διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο για παιδιά», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:15 μ.μ. 

Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα μπορεί να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://www.submit.kmaked.eu έως την Δευτέρα 31-01‐2022, ώρα 12:00.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming στη διεύθυνση https://www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη στον ιστότοπο της ΠΔΕ  Κεντρικής Μακεδονίας για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

Ακολουθεί η αφίσα με το πρόγραμμα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *